PlayStation'a Özel CoD: Modern Warfare 3 Ek Paketi Ortaya Çıktı

09.10.2023 18:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision ve Sony, Call of Duty: Modern Warfare 3 için PlayStation'a özel bir DLC paketini duyurdu. Bu kapsamda Modern Warfare 3'ü PlayStation Store üzerinden ön sipariş veren PS4 ve PS5 kullanıcıları, oyun 10 Kasım 2023'te yayınlandığında Lockpick Operatör Paketini elde edecek.
 
Paket birçok yönden oyunculara avantaj sağlıyor 
 
 
 
Aşağıdaki fragmanda da görebileceğiniz gibi PlayStation'a özel DLC oyunculara Van Goated Lockpick Operatör görünümünü, AMRican Gotik silah taslağını ve Starry Knife yakın dövüş silahı taslağını sunuyor. 
 
Öte yandan bildiğiniz üzere Sony ve Activision'ın uzun süredir devam eden bir Call of Duty anlaşması bulunuyor. Bu anlaşma sayesinde son yıllarda PlayStation sahiplerine oyun içi paketler, özel oyun modları ve genel testlere erken erişim de dahil olmak üzere bir dizi özel içerik sunuluyor.
 
Son olarak Microsoft'un, 69 milyar dolarlık Activision Blizzard satın alımının önümüzdeki hafta tamamlanması bekleniyor.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler