Resident Evil 4 Remake ücretsiz DLC'si The Mercenaries çıkış yaptı

07.04.2023 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü (remake) geçtiğimiz süreçte çıkış yaptı ve yakın zamanda oyuna ait ücretsiz bir indirilebilir içerik geleceği duyuruldu. The Mercenaries adlı bu DLC artık PlayStation Store üzerinden PlayStation 5 ve PlayStation 4 için Microsoft Store üzerinden Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
Ek paket yeni içerikleri oyunculara sunuyor
 
 
 
The Mercenaries adlı bu ek paket oyuna yeni mücadele modunu dahil ediyor. Bu DLC sayesinde oyuncular yeni mücadeleler içerisine girebiliyor, tehditleri ve tehlikeleri alt etmeye çalışıyor  ve daha fazlasını yapabiliyor. 
 
Ek paketle beraber zamana karşı yarışıyor ve liderlik tablolarında zirveye ulaşmak için mücadele ediyorsunuz. Bu ek paket ilk olarak orijinal Resident Evil 4'te yer alıyordu şimdi ise remake sürümüyle beraber geri döndü. Eski ve yeni karakterlerin yer aldığı oyuna yeni stratejik ve taktiksel derinlik ekleyen Mayhem Modu'da artık kullanabilir.
 
Resident Evil 4 şu anda Steam üzerinden PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC için mevcut. 
 
Resident Evil 4 Remake - The Mercenaries fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 6 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler