Rocksteady Söylentiye Göre Superman Oyunu Geliştiriyor ve Önümüzdeki Hafta Duyurulacak

03.11.2017 21:11 Gazali Çetinkaya

 
   Batman Arkham serisi ile tanıdığımız İngiliz video oyunu geliştiricisi firma Rocksteady Studios 4chan tarafından ortaya atılan söylentiye göre Superman oyunu üzerinde çalışıyor ve oyun önümüzdeki hafta içinde duyurulacak.
 
   4chan Superman oyununun Game Informer dergisi aracılığıyla duyurulacağını belirtti.

   "Game Informer oyun kapağı önümüzdeki hafta açıklanacak. Kapak Rocksteady'nin Superman oyunu olacak. Oyunun ölçeği ve hırsı çok büyük, detaylar sizi uçuracak. Tepkinizi görmek için sabırsızlanıyorum."
 
   Rocksteady Superman oyunu üzerinde çalıştığını resmi olarak doğrulamadı. Bundan önce birkaç kez daha benzer Superman söylentileri ortaya atılmıştı, gerçek olup olmadığını ilerleyen günlerde göreceğiz.

   Rocksteady Studios oyun yöneticisi Gaz Deaves geçtiğimiz ayın başında yaptığı bir açıklamada "Sabredin, hayranlar. Şu an konuşmadığımızı biliyorum... ancak konuştuğumuz zaman, insanlar akıllarını kaybedecek. Sabırsızlanıyorum :D" demişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 10 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 12 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler