Skyrim İçerikleri Genişleme Paketi Gibi Olacak

Oyunda Dragonborn soyundan gelen bir karakteri yöneteceğiz.
29.06.2011 19:25 Ersin Kılıç


     İndirilebilir içerikler artık oyun dünyasının vazgeçilmez unsurlarından birisi oldu.öyle ki oyun çıkmadan önce içerik duyurularına ve kostüm gibi içeriklerin yüksek paralara satılmasına bile alıştık.Tabi her oyun için aynı şeyi söylemek biraz zor. Zira işi hakkıyla yapan firmalarla, ender de olsa karşılaşıyoruz.
 
     Bugünde The Elder Scrolls V: Skyrim 'in içerikleri için önemli bir açıklama yapıldı. Oyunun yönetmeni Todd Howard, indirilebilir içerikleri oluşturmakta başarılı olduklarını ve bundan keyif aldıklarını dile getirdi. Fallout 3'te yaptıkları içerikleri örnek gösteren Howard, Skyrim içeriklerinin az ama daha büyük olacaklarını, kısacası indirilebilir içeriklerin kostüm gibi içeriklerden çok genişleme paketi gibi olacağını dile getirmiş.
 
     Anlaşılan Skyrim hikayesi genişleme paketleriyle de bizi uzun saatler ekran başında tutacak. The Elder Scrolls V: Skyrim'in 11 Kasım'da çıkacağını da hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler