Space Marine'in Multiplayer Oynanışı Eski Tarzda

Warhammer 40K: Space Marine multiplayer modlarıyla da kendini oynatacak gibi gözüküyor.
22.07.2011 08:22 Samet Konuksal


     Genellikle strateji serisi olarak bilinen Warhammer 40.000 serisine farklı bir bakış açısı getirecek olan Space Marine hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yapımcı ekip GameTrailers'daki röportajda, oyunun multiplayerına değindi.
 
     Oyunun yapımcılarından Otto Ottosson, Warhammer 40K: Space Marine'ın multiplayerinin Call of Duty tarzında değil de, Quake tarzında olacağını açıkladı. Otto Ottosson, "Space Marine'ları iki kurşunda öldürmeniz pek mantıklı olmazdı değil mi? Space Marine'da oyuncuların birbirini öldürmesi biraz zaman alacak. Oyuncular ilk olarak kalkanı kıracak ve sonra can azalmaya başlayacak." açıklamasını yaptı.
 
     Ottosson sözlerine, "Yani kısaca açıklarsak Space Marine'in multiplayeri daha eski tarzda olacak. Örnek vermek gerekirse Quake serisi veya Unreal Tournament 3. Şu dönemdeki oyun piyasasına bakılırsa, yenilikçi bir düşünce olacağını düşünüyorum." şeklinde devam etti.
 
     Eylül ayında raflarda yerini almayı bekleyen Space Marine'in multiplayer kısmı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler