Steam'de Bu Haftasonu Warhammer 40K Fırsatı

Şimdi Ork kesme zamanı
20.08.2011 11:53 Alkan Adakaner


     Steam'de bu haftasonu da büyük bir indirim var. Oyun dünyasının en popüler serilerinden birisi olan Warhammer 40K'ya ait oyunlara çok büyük bir indirim yapıldı. Bu oyunların hepsini uygun bir fiyata satın alma şansınız var.
 
     100 dolara satılan Warhammer 40: Complete Pack'te serinin eski oyunlarının yanı sıra Eylül ayında piyasaya çıkacak olan Space Marine de bulunuyor. Normalde size 161 dolara mâl olacak olan serinin bütün oyunları (ve ek paketlere böylece uygun bir fiyata ulaşabileceksiniz)
 
    Sadece Warhammer 40: Space Marine'in fiyatının 50 dolar olduğunu göz önüne alırsak Complete Pack'in 100 dolarlık fiyatının çok da pahalı olmadığını söyleyebiliriz. İndirimin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 5 Saat önce Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 7 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 8 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler