TES Online'da Aylık Ödeme Sistemi Olacak

21.08.2013 14:52 Alkan Adakaner

 
    Free-to-play sistemi her ne kadar aylık ödeme sisteminebüyük darbe vursa da bazı firmalar bu konuda ısrarcılar. Zenimax Online ve Bethesda da firmanın yeni oyunu The Elder Scrolls Online'da aylık ödeme sistemi kullanacaklar.
 
    Açıklamalara göre oyuncular The Elder Scrolls Online'da bölgelere göre aylık $14.99/€12.99/£8.99 gibi ücretler ödeyecekler. Oyunu satın alınca kutudan 30 günlük ücretsiz oyun süresinin çıkacağını da  belirtelim.

     Geliştiriciler aylık ücret sayesinde oyuncuların The Elder Scrolls Online'ın bütün içeriklerine ulaşacaklarını söylüyorlar. Bu sistem geliştiricilere daha cazip gelmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 3 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 3 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler