The Elder Scrolls Online: Elsweyr'den Yeni Bir Sinematik Fragman Paylaşıldı

13.12.2019 04:07 Özgür Eroğlu

 
Bethesda'nın The Elder Scrolls evreninde geçen online oyunu The Elder Scrolls Online'ın Elsweyr genişlemesinden yeni bir sinematik fragman paylaşıldı. Fragman gerçekten muazzam.
 
Fragmanda müziğini duyabileceğiniz gibi ve Skyrim'in o soğuk ve zorlu dağlarını görebileceğiniz gibi karakter Skyrim'e ulaşıyor. Fragmanın sonunda ise Skyirm'in karanlık kalbini keşfedin yazıyor ve tarih 16 Ocak'ı gösteriyor. 
 
Oyuna yeni bir içerik eklenecek gibi duruyor. Bu yeniliğin tanıtımını ve net bilgileri 16 Ocak'ta Bethesda'nın Twitch kanalından yapacağı etkinlik ile öğreneceğiz anlaşılan.
 
The Elder Scrolls Online: Elsweyr şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler