The Elder Scrolls Online ve Greymoor Genişlemesinin Giriş Görevi Bir Hafta Boyunca Oynaması Ücretsiz

31.03.2020 17:14 Gazali Çetinkaya

 
The Elder Scrolls Online'ın Greymoor genişlemesinin çıkmasına daha bir ay var fakat giriş görevini şimdiden oynayabilirsiniz.
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici ZeniMax Online, Greymoor genişlemesi giriş görevinin şu andan itibaren The Elder Scrolls Online sahipleri için ücretsiz erişilebilir olduğunu duyurdu.
 
Bunun yanı sıra The Elder Scrolls Online'ın 1 - 6 Nisan tarihleri arasında oynaması ücretsiz olacağı duyuruldu. Ana oyunla birlikte Greymoor genişlemesi giriş görevi de bulunacak.
 
Satın almayı düşünenler için de ana oyun ve Crown paketlerinde indirim mevcut.
 
Greymoor genişlemesi PC ve Mac için 18 Mayıs'ta; PlayStation 4 ve Xbox One için 2 Haziran'da çıkacak. Detaylar ve sinematik duyuru fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler