The Elder Scrolls Online'da Mikro Ödemeler Var

23.08.2013 12:07 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi The Elder Scrolls Online klasik aylık ödeme sistemi üzerine kurulmuş bir oyun. Aylık 15 dolar karşılığında oyunun dünyasına adım atıyorsunuz. Bethesda oyunun tüm içeriğini oyunculara sunmak istediğini söylemişti.
 
    Yeni açıklamalara göre ise oyunda gerçek parayla alışveriş yaptığımız mikro ödeme sistemi de bulunacak. The Elder Scrolls Online'ın yönetmeni Matt Firor'un bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
    "Bonus puanlar gibi şeyler olmayacak, ama eğlence amaçlı içerikler için bir mağazamız bulunacak ve isim değiştirmek gibi işlemler için servislerimiz yer alacak. Bu serviste sunulacak eşyalar ana oyunun parçası olmayacaklar." 
 
    Geliştiricilerin açıklamasına bakarsak diğer oyuncuların aylarca çabalayıp aldığı eşyaları biz paramızla alamayacağız diyebiliriz. Daha çok karakterimizin görünümünü değiştiren makyaj malzemeleri parayla satılacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 28 Dk önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler