The Elder Scrolls Online'ın Yeni Nesil Sürümü Bir Hafta Ertelendi

25.05.2021 08:19 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Zenimax Online Studios, The Elder Scrolls Online'ın yeni nesil sürümü The Elder Scrolls Online: Console Enhanced'i bir hafta erteledi.

8 Haziran yerine 15 Haziran'da geliyor.

The Elder Scrolls Online: Console Enhanced performans modunda 60 kare hızı, artırılmış çizim mesafesi, yüksek çözünürlüklü dokular, gelişmiş anti-aliasing, gelişmiş yansımalar, SSGI ile gelişmiş ortam aydınlatması, gelişmiş gölgeler, gelişmiş alan derinliği ve hızlı yükleme süreleri sunacak.

Oyuna PlayStation 4 veya Xbox One'da sahip olanlar yeni nesil sürüme ücretsiz yükseltebilecek.

The Elder Scrolls Online'ın yeni genişlemesi Blackwood ise Haziran'da PC/Mac ile Stadia için ve 8 Haziran'da konsollar için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 4 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler