The Elder Scrolls Online'ın İlk DLC'si PC için Yayınlandı

02.09.2015 00:35 Ömür Gencer


     The Elder Scrolls Online'ın yeni DLC'si The Imperial City, oyunun PC sürümü için yayınlandı. Yapıma gelen bu ilk DLC oyuna keşfetmemizi bekleyen yeni alanlar, yeni görevler, yeni düşmanlar ve pek çok yeni eşya ekliyor.
 
     DLC'nin ilgi çeken yeniliklerinden birisi yeni PVE ve PVP içerikleri. Imperial District'in altı farklı bölgesinde ister Molag Bal güçlerine istersek de başkalarına karşı mücadele vereceğiz. Bunun yanında Imperial City veya Crown Store'da evcil hayvanlar, binekler ve kostümler gibi yeni içerikler bizleri bekliyor olacak. 
     
       PC için yayınlanan bu mod oyunun PS4 ve Xbox One sürümü için 16 Eylül'de yayınlanacak. Bu DLC'nin Crown Store'da 2500 Crown karşılığı satıldığını belirtelim. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler