Ubisoft, The Settlers: New Allies'ın PC Sistem Gereksinimlerini Açıkladı

07.01.2023 10:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Blue Byte tarafından oyunculara sunulacak olan simülasyon strateji oyunu The Settlers: New Allies'ın resmi PC sistem gereksinimleri açıklandı. Belirtilen sistem gereksinimlerine göre oyuncuların en azından 8 GB RAM'e Intel i3-6100 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemciye ve Nvidia GeForce GTX 950 veya AMD Radeon 550 bir ekran kartına sahip olmaları gerekecek.
 
Strateji oyunu 17 Şubat'ta geliyor
 
 
 
The Settlers: New Allies, derin bir strateji sistemine sahip olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra simülasyon öğelerini de bünyesinde barındırıyor. Gerçek zamanlı stratejik savaşlara ev sahipliği yapacak olan bu yapımda yenilenmiş animasyonlar ve daha fazlası yer alıyor.

Oyunda farklı farklı fraksiyonlar bulunuyor ve her bir fraksiyonun kendine özgü görünüşleri ve özellikleri yer alıyor. Oyunda ayrıca hardcore zorluk modu ve senaryo modu oyunculara sunuluyor. Ek olarak yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz bir çevrimiçi mod da bulunuyor.
 
Sistem gereksinimleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler