Uncharted: Golden Abyss Batı'da Daha Zor

Oyunların giderek kolaylaştığı bir dönemde daha zorlu bir Uncharted'a hayır diyemeyiz
11.02.2012 10:13 Alkan Adakaner


     Playstation Vita'nın belki de en çok beklenen oyunu olan Uncharted: Golden Abyss'in Batı sürümlerinde bazı değişiklikler bekleniyordu. Bu değişiklikler arasında oyunun multiplayer modlara sahip olması da vardı, ama bu hayalimiz suya düştü gibi görünüyor.
 
     Sony Bend'ten yapılan açıklamada Uncharted: Golden Abyss'in Batı sürümünde bazı hataların düzeltilmesinin yanı sıra oyunun Normal ve Hard zorluk derecelerinin Japonya sürümüne göre daha zorlayıcı olduğu belirtildi.
 
      Multiplayer özelliği bulunmayan oyunda en azından oyun süresinin daha uzun olması için zorluk derecesinin arttırılması gerçekten daha iyi olabilir. 22 Şubat'ta oyunu deneme şansı yakalayacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: Golden Abyss Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 16 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 53 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler