Warren Spector'un Yeni Oyunu Haftaya GTTV'de

16.03.2012 16:03 Samet Konuksal


     Thief ve Deus Ex gibi serilerle birlikte oyun dünyasının en önemli isimlerinden olmayı başaran Warren Spector'un yeni projesi, uzun süredir söylentilerle birlikte yaşamını devam ettiriyordu. Ancak bu proje en nihayetinde resmileşiyor.
 
     GameTrailers'ın yaptığı açıklamaya göre Warren Spector'un yeni projesinin ilk videosu ve ilk oyun içi sunumu, GTTV'nin önümüzdeki haftaya olan bölümünde sergilenecek. Konuyla ilgili GameTrailers ekibi duyuruda "Oldukça önemli bir oyun olacak." derken duyurudan "Büyük patlama" şeklinde bahsetti.
 
     Bakalım Warren Spector son oyunu Epic Mickey'in izinden mi gidecek yoksa eski temasına geri mi dönecek? Hep birlikte, heyecanla beklemedeyiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler