Westworld Dizisinin Yazarı The Last of Us Part II'de Yer Alıyor

06.12.2016 08:49 Gazali Çetinkaya

 
   Son dönemlerin en başarılı televizyon dizilerinden olan Westworld dizisinin yazarı The Last of Us: Part II'de yer alacak.
 
   Naughty Dog'tan Neil Druckmann twitter üzerinden yaptığı açıklamasıyla birlikte Halley Wegryn Gross'un The Last of Us: Part II'nin ortak yazarı olacağını açıkladı. IMDB'nin bilgilerine göre Halley Wegryn Gross, daha öncesinde Westworld dizisinde 2 bölüm (2 de hikaye editörlüğü) Banshee dizisinde 1 bölüm yazarlık yaptı. Bunun dışında 2 tane de kısa filmde çalışan Halley Wegryn Gross'un birçok filmde de oyunculuk deneyimi var. 
 
   Ek olarak Neil Druckmann twitter'dan yaptığı açıklamasında hikaye hakkında daha fazla detay paylaşmak için sabırsızlandığını söyledi ve bir de hikayenin "yoğun" olacağının sinyalini verdi. 
 
  PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen The Last of Us Part II'nin henüz bir çıkış tarihi yok. The Last of Us Part II hakkında daha önce paylaşılan haberlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
The Last of Us Part II Duyuruldu 
 
The Last of Us Part II için İlk Bilgiler Paylaşıldı
 
Sony, The Last of Us Part II'nin Bruce Straley Tarafından Yönetilmeyeceğini Doğruladı

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler