ZeniMax Elder Scrolls Online'ı MMO Olarak Görmüyor

16.06.2013 19:45 Samet Konuksal


    İlk başta büyük bir kitleyi heyecanlandırsa da, sonrasında gelen haberlerle ve sızan oynanış videolarıyla birlikte biraz hayal kırıklığı oluşturan The Elder Scrolls Online adına yeni bir açıklama geldi. Oyunun geliştiricisi, TESO'yu bir MMO'dan ziyade multiplayer oyunu olarak gördüklerini açıkladı.
 
    Yaptığı açıklamalarda The Elder Scrolls Online'ın yönetmeni Matt Firror, "Oyun bir MMO yapısından daha çok, multiplayer oyunu gibi duruyor. Bir MMO'ya göre daha kısıtlı arayüzümüz var. Temiz ve karışık değil. Dövüş sistemi aksiyon dolu, isterseniz tek kişi olarak her şeyi idare edebilirsiniz." sözlerini söyledi. 
 
    Eklemelerinde Firror, "The Elder Scrolls Online'ı oluştururken amacımız MMO oyuncularının haricinde türe alışkın olmayan kişileri de çekmekti. Yaptığımız sistemlerle birlikte daha önce MMO oynamamış insanların da beğenisini kazanacağımızı düşünüyorum." sözlerine yer verdi.
 
Bu açıklamalar, saf bir MMO deneyimi gözleyen oyuncuların hoşuna gitmeyecektir. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler