2011 BAFTA 'Fellowship' Ödülü Molyneux'a Gidiyor

Hiç şüphe yok ki oyun endüstrisine yön veren bir kaç isim sayın deseler, Peter Molyneux, verilen cevaplarda ilk sıralarda yer almayı başarır.
21.02.2011 15:17 Levent Polater

 
    BAFTA, bir kaç saat önce bu seneki 'Fellowship' ödülünün kime gideceğini açıkladı. Lionhead stüdyosunun dahî yapımcısı Molyneux bu ödüle layık görüldü.
 
    Geçen ay da Molyneux'a GDC'de 'Hayat Boyu Başarı' ödülü verileceği açıklanmıştı. Tam da bunun üzerine bu ödül, yapımcı için büyük bir sürpriz oldu. 

    Molyneux, BAFTA ödülüne layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu 1967'de ilk kez bu ödülün verildiği andan beri ailesiyle bu ödül törenini izlediğini ve asla böyle bir onura ulaşabileceğini düşünmediğini söylemiş.
 
     24 yıldır oyun endüstrisinde bulunan Molyneux, yaratıcı ve özgün oyunlarıyla ön plana çıkmayı başaran ender yapımcılardan biri. Bundan önce Populous, Theme Park, Syndicate, Black & White ve Fable oyunlarını yapan yapımcı bu ödülü bu harika oyunlarla sonuna dek hak ettiğini göstermişti.
 
   BAFTA oyun ödülleri 16 Mart'ta düzenlenecek. Molyneux'u ödülü alırken görmek için sabırsızlanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler