400.000 Euro'luk Modern Warfare 3 Soygunu

Modern Warfare serisi Activision'ın en önemli gelir kaynağı
07.11.2011 09:46 Alkan Adakaner

       Oyun dünyasındaki ilginç hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Hırsızlar bu defa oldukça profesyonel bir işe imza atmışlar. Fransa'da içinde 6.000 adet Modern Warfare 3 bulunan bir nakliye kamyonu soyuldu. Bu oyunların piyasaya değeri ise 400.000 Euro.
 
     Fransız kaynakların bildirdiğine göre öncelikle hırsızlar araçlarını kaza yapmış gibi yolda durdurmuşlar. Modern Warfare 3 taşıyan kamyonun sürücüsü ve yardımcısının kazaya yardım etmek için durmasıyla birlikte maskelerini takan hırsızlar göz yaşartıcı gaz ve bıçakla tehdit ederek çalışanları etkisiz hale getirmişler.
 
      İnternette erken kopyaları 1725 dolara bile alıcı bulan Call of Duty: Modern Warfare 3'ten 6.000 adet çalan hırsızlar bu işten oldukça iyi para kazanacak gibi görünüyor. Tabi yakalanırlarsa bunun cezasını da benzer şekilde çekeceklerdir.
 
     Yarın piyasaya çıkacak olan Call of Duty: Modern Warfare 3 yine milyarlarca dolarlık hasılat elde edeceğinden Activision için bu soygunun çok büyük önemli olmasa gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 26 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler