Activision Oyunları Ne Zaman Game Pass'e Geliyor? İşte Kesinleşen Detaylar

19.10.2023 14:12 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak Ocak 2022'de duyurulan Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alma işlemi geçtiğimiz hafta resmi olarak tamamlandı. Game Pass'in sahibi olduğu Microsoft kanadında oyuncular önceden de olduğu gibi Activision Blizzard (Call of Duty ve World of Warcraft yayıncısı) oyunlarının ne zaman kütüphaneye ekleneceğini merak ediyor.
 
Oyunlar önümüzdeki yıl Game Pass'e geliyor
 
 
 
68.7 milyar dolarlık anlaşmayla beraber Activision Blizzard, Microsoft bünyesine katıldı ve artık işlerini bu çatı altında gerçekleştirecek. Bu kapsamda açıklanan bilgilere göre Activision Blizzard oyunları hem Xbox Game Psss hem de PC Game Pass'e önümüzdeki yıl yani 2024'te gelecek.
 
Xbox podcast‘inde konuşan Microsoft Gaming CEO’su Phil Spencer bu sorunun yanıtını şöyle verdi: "Daha önce açıklandığı gibi oyunlar 2023 yılı içerisinde gelmeyecek. Çalışmalar şu anda başladı ancak bu çalışmalar 2024 yılında sonlanacak."
 
Diğer taraftan Modern Warfare 3 ve Diablo 4 Game Psas hizmetine dahil edilmeyecek. Diğer seri oyunları (Call of duty gibi) Game Pass kütüphanesine dahil edilmeyi bekliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 2 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 3 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 5 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler