Aral'dan Call of Duty Oyunlarına %50 İndirim

İndirimli satılacak oyunlar arasında ilk iki oyun bulunmuyor.
17.11.2011 15:19 Gökhan Yılmaz

 
      Aral, Call of Duty hayranları için tüm dünyada bir ilke imza atacak, serinin tutkunlarına özel bir kampanya ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Modern Warfare 3'ten önceki Call of Duty oyunları için yeni bir kampanya başlattı.
 
     Tüm zamanların satış rekorlarını kıran, ilk çıktığı anda 6,5 milyon adet satış başarısı yakalayan Call of Duty serisinin en son oyunu Modern Warfare 3 oyunu şerefine hazırlanan kampanyada, serinin daha önce çıkmış tüm oyunlarında %50 indirim uygulanacak. 18 Kasım – 05 Aralık 2011 tarihleri arasında tüm satış noktalarında geçerli olacak kampanyada, Call of Duty 3’den Call Of Duty Black Ops’a birçok oyun yeni fiyatları ile rafları süsleyecek.
 
     Oyun kampanyalarının büyük bir hızla süreceğini belirten Aral Genel Müdürü Ömer Faruk Demir, “Call of Duty serisini yakından takip eden oyuncular için önemli olduğuna inandığımız bu kampanyayı gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.
 
     Bu kampanya kamsamında indirimli satılacak Call of Duty oyunlarının listesi aşağıdaki gibidir:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler