Bulletstorm İçin Kesintisiz İnternet(Güncelleme)

People Can Fly, Epic Games çatısı altında bulunan bir şirket.
30.01.2011 19:03 Samet Konuksal


     Ubisoft'un korsan oyunculara yönelik oluşturduğu DRM sistemi, PC oyuncularına adeta bir bela olmuştu. Orjinal oyuna rağmen, DRM sisteminde çıkan problemler yüzünden oyunlarını oynayamayan PC oyuncuları, bu yüzden biraz dertliydi. Ayrıca internet bağlantısına sahip olmayıp oyunu oynayamayan oyuncular, farklı bir mesele.
 
      Bu sisteme benzer bir DRM sistemi, bu sefer de Electronic Arts tarafından geldi. EA'in internet sitesindeki kullanıcı sözleşmelerine bakıldığında, Bulletstorm'a özel olarak ayırılan kısımda, oyunun PC versiyonunun kesintisiz internet bağlantısı gerektirdiğini görüyoruz.
 
      People Can Fly, Bulletstorm'un demosunun PC'ye gelmeyeceğini açıklayarak PC oyuncularından tepki görmüştü. Sanırım bu sistemle birlikte tepkiler çoğalacaktır. 
 
     [Güncelleme] People Can Fly'ın kreatif yönetmeni Andrian Chmielarz, Twitter hesabı üzerinden, internetin sadece oyun kurulumu ve online oyun sırasında gerektiğini yazdı. Ancak EA'in sitesi üzerinde hâla "kesintisiz internet bağlantısı" gerektiğinin yazdığını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler