Bulletstorm İlk Aşamada TPS Türündeymiş

Bir fps'de düşmanlara tekme atma fikri kulağa çok hoş geliyor
25.12.2010 18:42 Alkan Adakaner


    Bulletstorm'un görselleri size de Gears of War serisini hatırlatıyor mu? Bir çok oyuncu iki oyunun görsellerinin benzediğini düşünüyor. Her iki oyunun Unreal Engine 3'ü kullanmalarının yanında Epic Games tarafından (People Can Fly'ın sahibi de Epic Games) geliştirilmeleri bu benzerlikte rol alıyor.
 
    Tabi ki bu oyunlardan Gears of War serisi TPS iken, Bulletstorm FPS türünde boy gösteriyor. People Can Fly yetkililerinin açıklamasına göre ise Bulletstorm da ilk aşamada TPS olarak tasarlanmaya başlanmış.
 
      Bulletstorm'un yapımcısı Tanya Jessen'in açıklamasına göre oyun ilk aşamada siper bazlı TPS (Third Person Shooter) olarak tasarlanmış, daha sonra siper bazlı FPS'ye (First Person Shooter) geçmişler. Son olarak ise siper sistemini kaldırıp sadece FPS yapmaya karar vermişler.
 
      Oyundaki bazı harika silahların siper sistemiyle uyum sağlamaması People Can Fly'ı bu fikirden tamamen vazgeçirmiş. Oyunun videolarına ve genel konseptine bakarsak siper sisteminden vazgeçilmesi çok iyi bir karar gibi görünüyor.
 
     Şimdilik videolara bakarak Bulletstorm'da durmak bilmeyen bir aksiyonun bizi beklediğini söyleyebiliriz. Tekme atmak ve ardında düşmanı shotgun ile vurmak oldukça eğlenceli olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler