Bulletstorm'un Şimdiki Hedefi Call of Duty

Bulletstorm'un bir önceki videosunda Halo 3'ün "Believe" isimli videosuna gönderme yapılmıştı.
02.02.2011 22:57 Samet Konuksal


     Anlaşılan People Can Fly ve Electronic Arts, oyunlarına epey bir güveniyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir videosunda Halo 3'e gönderme yapan Bulletstorm yapımcıları, şimdi de indirilebilir bir oyunla Call of Duty serisini hedef alıyor.
 
      Duty Calls: The Calm Before The Storm adını taşıyan indirilebilir oyun, 758MB büyüklüğünde ve tamamen ücretsiz bir şekilde sunulmuş. Oyunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Duty Calls'ın yayınlanmış videosunu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
     Yapım süreci bugün sona eren Bulletstorm, 25 Şubat'ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için rafları süsleyecek.
 
     [Güncelleme] Joystiq tarafından yayınlanmış oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Gerçekten üzerinde uğraşılmış bir iş gibi gözüküyor. :)
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 2 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 3 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 7 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler