COD: MW3, GAME ve Amazon'un da Tarihine Geçti

08.11.2011 14:32 Samet Konuksal


     Bugün çıkışını yapan Modern Warfare 3 inceleme notlarıyla birlikte henüz deneme fırsatı bulamamış hayranlarını heyecanlandırıyor. Ön siparişlerinin iyi gittiğini bildiğimiz oyun bazı şirketlerin tarihine geçmiş durumda.
 
     Dünya çapında bir üne sahip, en büyük online alışveriş sitelerinden Amazon ve geniş bir kitleye yayılmış oyun mağazası GAME, Call of Duty. Modern Warfare 3'ün firma tarihleri boyunca en çok ön sipariş alan oyun ünvanına eriştiğini açıkladılar.
 
     Bunların yanı sıra bazı analistler, Modern Warfare 3'ün ilk gün içinde 6 milyon satmasını bekliyor. Sterne Agee'den Arvind Bhatia, "Modern Warfare 3'ün Black Ops'a oranla %10'luk bir büyüme gerçekleştirmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu.
 
     Bhatia, "Bunun üzerine Modern Warfare 3'ün ilk gün içerisinde 5.5 milyon ile 6 milyon arasında bir satış yakalamasını, yıl sonuna kadar ise bu sayının 18 milyona ulaşmasını bekliyoruz." açıklamasını yaptı.
 
     Ne dersiniz, olur mu?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler