Call of Duty: Elite PC'de Ertelendi

Takımınız ile yapacağınız maçları buradan yönetebileceksiniz.
04.11.2011 12:35 Gökhan Yılmaz

 
     Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Black Ops gibi oyunların online özelliklerini arttıran yeni sosyal platformu Call of Duty: Elite'in PC'de ertelendiğini duyurdu. Ertelenmenin kaynağında sistemin PC'de henüz tam güvenli olmaması.
 
     Elite'in PC'de güvenli bir hale gelmesi için çalışıldığı fakat oyunun çıkışına yetişmeyeceği bildirildi. PC'nin güvenli bir platform olmaması nedeniyle sistemden daha fazla emin olmaları gerekiyor. Çünkü oyuncu istatistikleri, puanlar ve turnuva sonuçları gibi önemli kayıtlar buradan takip edilirken birilerinin hile yapması tüm sistemin anlamını yitirmesine neden olur. Activision'ın vereceği ödüller de yanlış kişilere iletilir.
 
     Elite'i geliştiren Beachhead Studio, son iki yıldır bu proje üzerinde kafa yoruyor. Oyuncuların multiplayer deneyimi nasıl genişletilebilir? Bunun cevabını Elite'i kullanmaya başladığımızda göreceğiz. Ayrıca PC kullanıcıları sistemi ücretsiz olarak kullanabilecekler. Çıkan DLC'ler ise eskiden olduğu gibi belli bir ücret karşılığı alınabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler