Call of Duty: Elite'in Klan Operasyonları Nedir?

Ekip oyunuyla hem XP hem de başka ödüller kazanabilirsiniz.
07.02.2012 13:04 Gökhan Yılmaz

 
     Call of Duty: Elite'in geliştiricisi Beachhead, sistemin Clan Operations özelliğinden detaylar ve ekran görüntüleri yayınladı. Çıkış tarihi konusunda açıklama yapmayan yapımcı her geçen gün daha da yaklaştığımızı belirtti.
 
     Klan liderleri Clan Operation sekmesinden oyuncuları seçerek ekibi hazırlayabiliyor. Üyeler ise katıldıkları takdirde ne kadar XP kazanacaklarını görüyorlar. Başlangıç ve bitiş tarihlerini, uzunluklarını takip edip genel bir plan oluşturabiliyorlar. Aynı zamanda yine Clan Operation sayfasından kazanabileceğiniz ödülleri, rozetleri ve puanları takip edebiliyorsunuz. Winners Podium bölümünde hangi klanların neyi kazandığı gösteriliyor. Daha detaylı ayrıntılara ise Clan Performance sayfasından ulaşılabiliniyor. Üyelerin kazandığı rozetler klanın kendi sayfasında da sergileniyor.
 
     Yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Özellik ne zaman tamamlanırsa o zaman başlatılacak, yoğun bir test aşamasından geçtiği belirtiliyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler