Call of Duty: Police Warfare!

14.02.2012 21:47 Levent Polater

 
    Call of Duty serisi küresel anlamda büyük bir başarıya ulaştı. Hollywood'un popüler filmlerinden bile daha iyi hasılat yapan bu müthiş seri için hayranları da elleri boş durmuyor.
 
    Birkaç yaratıcı oyunsever, Call of Duty serisine kendi kafalarına göre yeni bir halka eklemişler; Call of Duty: Police Warfare. Yapım aşamasında olmadığı belirtilen ve sadece bir videosu hazırlanan bu yapımda oyuncuların bir polisi kontrol edecekleri belirtiliyor.
 
     Her ne kadar sahte de olsa oldukça başarılı bir sunuma sahip olan bu videoyu aşağıdan göz atabilirsiniz. PSN ve Xbox Live'de satılacağı söylenirken bu yalana inanmamanızı bekliyoruz. Kim bilir belki Activision, bu Call of Duty'cilerin sesini duyar da sıradaki oyunda bir polisi de kontrol ederiz belki:

[DHVIDEO=4156]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 38 Dk önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 1 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 3 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 4 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler