CoD Elite'daki Premium Üyelik Sayısı Açıklandı

22.11.2011 16:10 Samet Konuksal


     Oyuna özel platform yaratma çalışmalarının son örneklerinden Call of Duty Elite'in Premium üyelik sayısı Activision tarafından açıklandı. 
 
     Yapılan açıklamaya göre Call of Duty Elite'in altı günde 1 milyondan fazla premium üye kazandığı, toplamda ise bu sayının 4 milyonu geçtiği belirtildi. Ayrıca diğer istatistikleri de paylaşan Activision, Elite'da 80.000 adet clan yaratıldığını, 100 binden fazla video yüklendiğini açıkladı.
 
     Son olarak Call of Duty Elite'a günlük en az 3 milyon kişinin giriş yaptığı da eklendi. Konu hakkında Activision CEO'su Bobby Kotick, bu kadar ilgiyi kendilerinin bile beklemediğini söyledi.
 
     Bu oranlar şimdilik sadece konsol platformlarına ait. Call of Duty Elite servisinin PC sürümü henüz çıkmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 20 Dk önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 40 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 57 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler