CoD Hayranı "Patlatırım" Dedi, Karakolluk Oldu !

CoD'cu dediğin dünyayı patlatır... Ama sadece oyunda !
12.11.2011 00:07 Talha Aynacı

 
     Çılgınlar gibi Modern Warfare 3'ü bekliyorsunuz. Hatta Hardened Edition için 100 $'dan fazla masraf yapıp ön siparişte bulunuyorsunuz. Peki oyunun çıktığı gün siparişte bulunduğunuz mağazaya gitseniz ve mağaza personeli size ellerindeki tüm stokların tükendiğini söylese tepkiniz nasıl olurdu ?
 
" Alayınızı kurşunlar, burayı da havaya uçururum !"

     Efendim, Amerika'nın Kolorado eyaletinde ikamet eden 31 yaşındaki Loromin Sarr, Modern Warfare 3'ün çıkış yaptığı gece yarısından kısa bir süre sonra sabaha karşı, ön siparişte bulunduğu Best Buy mağazasından oyununu almaya gittiğinde yukarıda anlattığım durumu tam ortasında buldu kendini. Haklı olarak deliye dönen Sarr, bir anlık sinirle iş çıkışı park alanında Best Buy çalışanlarını kurşunlayacağını ve Best Buy'ı havaya uçuracağını söyleyip mağazayı bir hışımla terk etti etmesine ama etekleri tutuşan Best Buy çalışanları durumu polise bildirdi. Duruma el koyan polisler, Call of Duty: Modern Warfare 3'ü stoklarda olmayan ve tehditler yağdıran adama bir tebligatta bulundular.
 
     Loromin Sarr kendisini bu durum için şöyle savundu: " 100 $ üzerinde masraf edip, ön siparişte bulunduğum Call of Duty : Modern Warfare 3 Hardened Edition'ı almaya gittiğimde, mağaza elemanı bana adımın bilgisayarda yazılı olmadığını söyledi. Kafamı ellerimin arasına aldım ve 'Çok sinirliyim, bu yeri havaya uçurabilirim.' dedim. Çalışanların ne zaman mesailerinin bittiğini sorup, onları kurşunlayacağım suçlaması gerçek değil. Bazen sinirlendiğinizde ağzınızdan ister istemez şeyler çıkar. Yanlış sözler sarfettim ve tehditlerimin hepsi boştu. Sadece 'Burayı havayı uçuracağım' demek başınızı böyle belaya sokabilir mi ?"
 
Evet, sokabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler