Control Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak [Güncelleme]

27.03.2019 17:49 Gazali Çetinkaya

 
 
Güncelleme: Epic Games Store sayfasında desteklenen dillerden Türkçe kaldırıldı. 
 
Orijinal Haber: Remedy Entertainment'ın doğaüstü üçüncü şahıs aksiyon oyunu Control Türkçe dil desteğine sahip olmayacak.
 
Control Epic Games Store İngilizce sayfası desteklenen diller arasında Türkçe'yi de içeriyor. Biz de bunu doğrulatmak adına Control - Remedy resmi Facebook sayfasına mesaj attık ve Epic Games Store üzerinde meydana gelen bir hata gibi göründüğünü ve oyunun Türkçe dil desteklemeyeceğini söylediler. 
 
"Hello! That looks to be a mistake on the Epic Store. Control will not have support for Turkish. We hope you'll still enjoy the game!"
 
Emin olmak için Remedy Entertainment'ın halka ilişkiler departmanına da mail attık. Bir geri dönüş alırsak bilgilendiririz.
 
Control PlayStation 4, Xbox One ve PC için 27 Ağustos'ta çıkacak. Oyunun fiyatlarına, ön sipariş bonuslarına, sürümlerin içeriklerine ve yeni yayınlanan fragmanlara buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler