Counter Strike'ın Dust 2 Haritası UE5'te Yeniden Hayat Buldu: İşte Oynanış Görüntüleri

21.07.2023 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'Nic', Unreal Engine 5'te Counter-Strike oyunundan Dust 2 haritasının yeniden yapım sürümünü hayranlara sundu. Nic, Valve'ın nişancı rekabetçi oyunundan bu meşhur haritayı video içerisinde sergiledi ve oyundan bağımsız olarak vücut kamerasıyla çeşitli görüntüleri bizlere sundu. Devam eden bir çalışma olarak karşımıza çıkan bu proje şu anda oynanabilir durumda değil.
 
Görüntüler ilgi çekici görünüyor
 
 
 
Ortaya çıkan video içeriğine bakacak olursak ilk etapta yüksek çözünürlüklü dokuları görebiliriz. Bunun dışında devam eden çalışma geçtiğimiz süreçte internet dünyasını alt üst eden ve vücut kamerasına sahip Unrecord projesine benzer şekilde karşımıza çıkıyor. Ancak videoda görebileceğiniz gibi karşımızda yer alan karakterler herhangi bir hareket sergilemiyor ve sadece mermi yediği anda tepki veriyor. Ancak en azından oyunda karakterimiz ateş edilebiliyor.
 
Nic adlı içerik üreticisinin bu çalışmayı oyunculara sunma gibi bir niyeti yok. Dolayısıyla bu proje sadece hayranlara gösterim amaçlı ortaya çıkmış durumda ve ilerleyen süreçte yeni videoların gelmesi de bekleniyor. Ek olarak bu projeyi herhangi bir zamanda oynama fırsatı da bulamayacağız. Ancak bu tarz çalışmalar hayranların dikkatini çekebiliyor.
 
Eğer ilginizi çektiyse videoya aşağıdan göz atabilirsiniz
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler