Dünyanın En Çok Aranan Korsanı, MW3'ün Birincisi

23.01.2012 02:24 Samet Konuksal


      Geçtiğimiz günlerde FBI tarafından sitelerine el koyulan ve dünyanın en çok aranan korsanı olarak bilinen Kim Dotcom, dünyanın gelmiş geçmiş en çok satan oyununun 'en iyi' oyuncusu oldu.
 
      MegaUpload, MegaVideo gibi dosya paylaşım sitelerinin sahibi konumundaki Kim Dotcom, Modern Warfare 3'ün Xbox 360 sürümünde dünya liderliğine yükselirken, bunu bir videoya kaydetti. Saatler süren Modern Warfare 3 maratonunun ardından birinciliğe yükselen Kim Dotcom'un bu videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
      Bu arada konuyla ilgili olmasa da Kim Dotcom'un bu kadar 'en çok' aranmasında önemli rol oynayan MegaUpload sitesinin Dotcom'a kazandırdıkları da geçtiğimiz günlerde rapor edildi. VentureBeat'in haberinde belirtilenlere göre MegaUpload'ın sahibi, sadece bu siteden toplamda 175 milyon dolarlık bir gelir elde etmiş.
 
      Tüm bunlara rağmen sitelerine el konulan Kim Dotcom'un geçtiğimiz günlerde Yeni Zelanda'daki Auckland şehrinde yakalandığı da belirtiliyor. 
 
      Herneyse, işte video;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler