Dying Light 2: Stay Human için Sinematik Fragman Yayınlandı

10.12.2021 21:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Techland, Dying Light 2: Stay Human için sinematik bir fragman yayınladı.
 
Virüs kazandı ve medeniyet Karanlık Çağ'a geri döndü. İnsanlığın son yerleşkelerinden biri olan Şehir, yıkılmanın eşiğinde. Hayatta kalmak için çevikliğini ve dövüş yeteneklerini kullan ve dünyayı yeniden şekillendir. Seçimlerin herkesin kaderini belirleyecek. 
 
Açık dünya

Karanlık yeni bir çağın içinde kaybolan bir şehrin akışına katıl. Çeşitli seviyeleri ve mekânları keşfederken farklı yolları ve gizli geçitleri açığa çıkar.

Vahşi çatışma

En vahşi karşılaşmalarda bile ağır basmak için parkur becerilerinden faydalan. Pratik zekân, tuzaklar ve yaratıcı silahlar en yakın arkadaşların olacak.

Gece-Gündüz döngüsü

Marazlıların saklandığı karanlık yerlere girmek için geceyi bekle. Güneş ışığı onları uzak tutuyor ancak Güneş batar batmaz yaratıklar ava çıkıp inlerini keşfetmeye açık bırakıyor.

Seçimler ve sonuçları

Eylemlerinle Şehir'in kaderini şekillendir ve değişimini gözlemle. Büyüyen bir kargaşa içinde seçim yaparak güç dengelerini belirle ve kendi deneyimini oluştur.

2-4 oyunculu oynanış

En fazla dört kişiyle iş birliğine dayalı şekilde oyna. Kendi oyununu kur veya diğer oyunculara katıl ve verdikleri kararlarla nasıl farklı sonuçlar aldıklarına bak.
 
Dying Light 2: Stay Human, 4 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için çıkış yapacak. Switch sürümü yalnızca bulut versiyonunda mevcut olacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/534380/Dying_Light_2_Stay_Human/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2: Stay Human Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler