Dying Light 2'nin ilk Büyük DLC'sinin Gladyatör Temalı Olacağı Bildirildi

19.07.2022 14:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın tarihte Dying Light 2 içerisinde yapılan veri madenciliği aracılığıyla oyunun ilk büyük genişletmesinin (DLC - Ek paket) hakkında birçok bilgi ortaya çıktı. YouTube kullanıcısı 'Bub' tarafından yayınlanan içerikler arasında, yeni bir konum, bitmemiş diyaloglar ve çeşitli sinematikler yer alıyor.
 
Ortaya çıkan bilgiler arasında, gladyatör temasını yansıtan birkaç yeni NPC de yer alıyor. Bu durum diyaloglara da yansıyor ve bu da gladyatör temasının bu paketin ana teması olacağını gösteriyor.
 
DLC'nin bir kısmı büyük bir opera binasında geçiyor. Birkaç kat ve bir bodrum hapishanesi de dahil olmak üzere bu yerin dokusuz bir sürümü de ortaya çıkıyor. Yeni genişletme ile beraber yeni hareketlerin de gelebileceği öne sürülüyor.
 
DLC'nin gerçek boyutu şu an bilinmiyor ancak şimdiye kadar ortaya çıkarılan bilgilere göre bu pakette 2000 diyalog parçası, iki farklı son ve daha fazlası yer alıyor. Bu da DLC'nin sıradan bir paket olmadığını gösteriyor.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2: Stay Human Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 15 Dk önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 45 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler