EA: "Eğer oyuncular isterse Battlefield'ı Remaster Yapabiliriz"

18.05.2016 12:13 Gazali Çetinkaya

 
   Bu nesilde en çok adını duyduğumuz remaster oyunların ardı arkası kesilmiyor. Activision'ın ilk Modern Warfare oyununu remaster yapacağını duyurduktan sonra bu tarz bir hamlenin Battlefield oyunundan gelip gelmeyeceği oyuncular tarafından çokça merak edilip Electronic Arts'a soruldu.
 
   IBTimes'a konuşan Patrick Soderlund tam olarak " Battlefield remasterlarına asla hayır demedik sadece şu an üzerinde çalışmıyoruz ve tamamıyla Battlefield 1'e odaklandık. Eğer oyuncular isterse olmaması için bir sebep göremiyorum." dedi. 
 
   Hangi oyunun remaster olma ihtimaliyle ilgili bir şey söylemeyen Soderlund oyuncuların isteği doğrultusunda hareket edecektir diye tahmin ediyoruz. Oyuncuların büyük çoğunluğu da eminim Bad Company 2'de karar kılacaktır. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 1 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 3 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler