Elder Scrolls 4: Oblivion Remake Yolda Olabilir: İşte İlk Detaylar

31.07.2023 16:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından oyunculara 2006 yılında sunulan aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls IV: Oblivion ile ilgili yeni bir söylenti ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun yeniden yapım sürümü yolda. Bu remake sürümünün Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeniden yapımını geliştiren Virtuos ekibi tarafından sunulacağı belirtiliyor.
 
Elder Scrolls 4: Oblivion Remake yolda olabilir
 
 
 
Virtuos ekibinin eski bir çalışanı olduğu söylenen bir Reddit kullanıcısı, "GamingLeaksAndRumors" dizininde (Xfire tarafından bildirildiği üzere) şu anda silinmiş olan bir gönderi ile beraber çeşitli iddialarda bulundu. Bu gönderide The Elder Scrolls 4: Oblivion'ın remake sürümünün geliştirildiği belirtildi. Eğer gerçekten eski bir çalışan ise bu durum olayı doğrulayabilir.
 
Diğer taraftan gönderide sadece Elder Scrolls 4'ün yeniden yapım sürümü yer almıyor aynı zamanda ekibin Metal Gear Solid 3'ün yeniden yapımı dahil beş ayrı proje üzerinde çalıştığı aktarılıyor. Gönderide ayrıca Oblivion oyununun hem Unreal Engine 5 hem de Oblivion oyun motoruyla geliştirildiği belirtiliyor. Teknik açıdan nasıl bir deneyim sunar bilinmez ancak örnek vermek gerekirsek: Oyunun grafikleri Unreal Engine 5 ile işlenirken oynanış / fizik ve diğer unsurlar Oblivion motoruyla işlenecek.
 
Son olarak remake sürümün 2024'ün sonunda veya 2025'in başlarında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Bunun yanı sıra yeni sürümün Virtuos'un Paris stüdyosu tarafından geliştirildiği söyleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls III: Morrowind Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler