Fallout 4 için 2-4 Saatlik Bir Deneyim Sunan Fan Yapımı Ek Paket Yayınlandı

11.11.2023 15:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştirici 'shreddah4', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout 4 için Caves Of The Commonwealth adında yeni bir fan genişlemesi yayınladı. Bu mod, 5 yeni mağara konumunu ve 5 yeni görevi oyuna dahil ediyor. Böylece yaklaşık 2-4 saatlik ek oyun deneyimi sunuyor.
 
Yeni bölgeler ve görevler geliyor
 
 
 
Beş yeni konumun dahil edildiği genişleme paketiyle beraber oyuncular buralara uğrayabiliyor ve yeni görev dizilerine bir göz atabiliyor. Bu konumların kendine özel dokuları ve tasarımları yer alıyor.
 
Mod içerisinde toplamda 7 adet iç kısım bulunuyor. Ayrıca özel dokulara sahip ilgi çekici silahlar ve kıyafetler de burada sizleri bekliyor. Sadece bu da değil her görevin isteğe bağlı yan hedefleri karşınıza çıkıyor. Ayrıca birkaç beceri de modla beraber geliyor.
 
Genişleme paketi ilginizi çektiyse aşağıdan indirebilirsiniz.
 
Caves Of The Commonwealth
 
Mod fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler