Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi 2024 Yılına Ertelendi

14.12.2023 14:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, Fallout 4 "Next-Gen Güncellemesini" PlayStation 5, Xbox Series ve PC için daha önce planlanan 2023 çıkış aralığından 2024'e erteledi.
 
Yeni nesil güncelleme için Twitter'dan gönderi paylaşıldı 
 
 
 
Geliştirici ekip resmi Twitter hesabından yeni bir gönderi paylaştı. Bu gönderi içerisinde şu ifadeler yer aldı: “Fallout 4'ün yeni nesil güncellemesi üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve sabrınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Heyecanlı olduğunuzu biliyoruz. Nitekim biz de heyecanlıyız. Ancak bu güncelleme üzerinde çalışırken zamanın yeterli olmayacağını fark ediyor ve bu süreyi önümüzdeki seneye aktarmak istiyoruz.”

Daha önce duyurulduğu üzere yeni nesil sürüm PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsolları için mevcut olacak. Oyuna PlayStation 4 ve Xbox One konsolları üzerinde sahip olanlar ücretsiz bir yükseltme alabilecek. Bu sürümle beraber oyunculara yeni özellikler sunulacak. Bu yeni özellikler arasında yüksek kare hızı için performans modu, 4K çözünürlük desteği için kalite seçenekleri, hata düzeltmeleri ve bonus Creation Club içeriği yer alacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler