Geralt En Sonunda Monster Hunter: World PC Versiyonuna da Geliyor

09.04.2019 16:16 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Geralt of Rivia'nın Monster Hunter World dünyasına adım atacağı Monster Hunter: World x The Witcher 3: Wild Hunt işbirliği etkinliğinin PC versiyonuna 9 Mayıs'ta geleceğini duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına 8 Şubat 2019 gelmişti.

Monster Hunter: World x The Witcher 3: Wild Hunt işbirliği etkinliğinde The Witcher serisinin ana karakteri Geralt of Rivia kendisini Araştırma Komisyonu üyeleriyle karşılaştığı Yeni Dünya'da bulacak. Bu işbirliği The Witcher 3'ün sürükleyici RPG deneyimini Monster Hunter: World'ün oynanışına enjekte eden bir etkinlik görevi ve bir de kontrat sunacak. Zorluk The Witcher 3: Wild Hunt'taki Death March! seviyesinde olacak ve tamamlayanlar oyun içinde kullanılabilecek zırh, silah gibi ödüller kazanacak. Etkinlik görevi 17 Mayıs'a kadar ve kontrat kalıcı olarak ulaşılabilir olacak.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Daha daha fazla detaya Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler