Halo'nun Geliştiricisi Puanlamalara Tepkili

Halo: Combat Evolved Anniversary'nin yüksek puanlar alacağını düşünüyoruz
09.10.2011 18:03 Alkan Adakaner

 
      Halo Combat Evolved Anniversary'nin geliştiricilerinden Saber Interactive (oyunu 343 Industries ile birlikte geliştiriyorlar) Ceo'su Matthew Karch, bazı insanların oyunlara bakış açıları nedeniyle Metacritic'e sinir olduğunu söylüyor. Özellikle Timeshift ile ilgili bazı incelemeler kendilerini üzmüş, işte Karch'ın sözleri:
 
     "Time Shift'te 'oyunun multiplayer modlarını oynamadım, ama ama iyi görünüyor' deyip bizi puan veren insanlarla karşılaştık.  Böyle olunca ben de şöyle düşünüyorum "Sen ne dediğinin farkında mısın? Biz bu içerik için 2-3 yıl çalıştık ve sen sadece 'oynamadım, ama sorun yok diyorsun' "
 
      Geliştiricilerin oyun editörlerinin davranışlarına bu kadar önem vermesi aslında gayet doğal, çünkü oyunların satışlarında bu editörlerin verdikleri puanlara göre büyük farklılık oluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 18 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 55 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler