Infinity Ward, Unreal Engine'e Geçiş Yapabilir

29.05.2012 15:12 Samet Konuksal


     Call of Duty serisinin son oyunlarındaki en büyük sorunu, kullandığı oyun motoru oldu. Call of Duty 2 için üretilen IW Engine, hâla daha Call of Duty serisinin temellerini oluşturuyor. Çoğu oyuncu, Infinity Ward ekibinin yeni oyun motoruna geçiş yapma vaktinin geldiğini düşünüyor. Galiba yeni nesille birlikte en nihayetinde bu olay gerçekleşecek.
 
      Resmi Xbox dergisinin internet sitesinde yer alan bir haberde, Infinity Ward'ın yeni nesil serisi adına verdiği bir iş ilanında yeni bir oyun motoru görülmüş. Şuan Activision'un sitesinden kaldırılan iş ilanında Infinity Ward, teknik animatör de aramış ve gereklilik kısmına, "Unreal Engine gibi üçüncü parti oyun motorlarına yatkın olmak." maddesini eklemiş.
 
     Infinity Ward'ın yeni oyunu için verdiği iş ilanları sadece bunlarla sınırlı değil. Xbox dergisinin keşfettiği diğer iş ilanlarında Infinity Ward, patlamaya ve Battlefield tarzı yıkıma özen gösterecek yeni grafik tasarımcıları arıyor. İş ilanında bu tasarımcıların yoğunlaşacakları çevre olarak vahşi hayat, yabani hayat gösteriliyor.
 
     Firmanın verdiği iş ilanlarıyla birlikte yeni oyunun neye benzeyeceği de yavaş yavaş çıkmaya başlıyor gibi. Düşüncelerinizi merakla bekliyoruz!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler