Infinity Ward'dan Yeni Nesile Yeni Oyun Serisi

29.05.2012 00:27 Samet Konuksal


     Bundan bir önceki nesilde ve bu nesilde Call of Duty oyunlarının başında gördüğümüz Infinity Ward ekibi, yeni nesile farklı şekilde hazırlanıyor. İş ilanına göre Infinity Ward, yeni nesilde yeni bir seriyle uğraşacak.
 
     Yayınlanan iş ilanında Infinity Ward, network işleriyle uğraşacak mühendis arıyor. İlanda belirtilenlere göre bu mühendisin görevi, Infinity Ward'ın yeni nesil konsollar için hazırladığı duyurulmamış, 'heyecan verici' serinin başlangıç oyunu adına yüksek seviyede ağ temelleri oluşturmak olacak.
 
     İş ilanında bu oyunun nasıl birşey olacağı veya ne türde olacağı belirtilmese de ilanda gereksinim olarak, "Oyunlara, tercihen FPS oyunlarla ilgisi olmalı." maddesi yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler