Infinity Ward'ın Yeni CoD'u Gelecek Nesilde mi?

26.07.2012 02:11 Samet Konuksal

 
    Call of Duty serisinin ana yapımcısı Infinity Ward, Modern Warfare alt serisiyle birlikte oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Sıradaki Call of Duty oyununu kesin olarak hangi firmanın yapacağı belli değilken, çalışan CV'si aracılığıyla bazı bilgiler edindik.

    Bu tip haberlerde ismine sıkça rastladığımız Superannuation'un bulduğu bir CV'de, yeni Call of Duty adına bilgiler ortaya çıktı. Infinity Ward'da baş mühendis ve proje yöneticisi olarak çalışan Andrew Aye'in CV'sinde sıradaki Call of Duty oyununun 2013'te çıkarılacağı belirtilmiş. Zaten yıllık olarak çıkan oyunun bu noktadaki ilginç yanı, gelecek nesil platformlarına çıkabilecek oluşu.
 
    Andrew Aye CV'sinde, oyunun hazırlandığı platformlar olarak Xbox 360, PS3, DirectX 11 destekli PC ve de "TBA" yani açıklanmayan platformları göstermiş. Buradaki kasıt Wii U da olabilir fakat Wii U'nun artık herhangi bir gizlisinin, saklısının kalmadığını sizler de bizler de çok iyi biliyoruz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler