MW3'ünü Çaldırmamak İçin Silahı Hiçe Saydı

09.11.2011 22:28 Samet Konuksal

 David Morales
 
     Her ne kadar bir oyunun hayranı olursanız olun, o oyunu çaldırmamak için hayatınızı hiçe sayıp silahlı bir kişiyle mücadele verir misiniz? Hayır bu soru bir şaka değil, Adam Freeman'ın dün yaşadığı olayda izlediği yöntemin ta kendisi!
 
     ABD - Kansas City'deki GameStop mağazasından Call of Duty: Modern Warfare 3'ünü satın alıp evine doğru yola koyulan Adam Freeman'ın yolunu David Morales ismindeki 18 yaşındaki bir kişi kesti. Adam Freeman'ı evine kadar takip eden David Morales, Freeman aracını park ederken işleme başladı.
 
     Haberlerde belirtilene göre ilk olarak afallayarak aracının arkasında korunmaya çalışan Freeman, sonrasında Morales'in elindeki silahı hedef alarak çevik bir hamle yapmış. Silahın namlusunu kavrayan Freeman silahı yere düşürmeyi başardıktan sonra da kısa bir süre için yumruklar konuşmuş. Morales'i aracına kitledikten sonra Freeman'a ise evine koşarak polise haber verme işlemi düştü.
 
     Yakalanan Morales'e 18 yaşında olduğu için ilk olarak $50.000'lık bir para cezası teklif edildi. Kabul etmeyen Morales, ardından hapisi boyladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 25 Dk önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler