Metro Exodus Fotoğraf Modu İçerecek

07.01.2019 18:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici 4A Games, Metro Exodus'un ilk günden fotoğraf moduna sahip olacağını duyurdu.
 
Fotoğraf modu oyunun çıkış yapacağı tüm platformlar üzerinde erişilebilir olacak, PC kullanıcıları ayriyeten Nvidia'nın ekran görüntüsü yakalama yazılımı Ansel desteğinden de faydalanabilecek.
 
4A Games baş yapımcısı Jon Bloch: "Fotoğraf Modu, Metro topluluğunun en çok istediği özelliklerinden birisiydi. Bu mod birinci şahıs nişancı oyunlarında nadir olarak bulunuyor ancak geliştirici ekip düzgünce çalışması için kararlıydı ve Metro hayranlarına Rus arazilerinde kendi hikayelerini yakalama fırsatı verecek." 
 
Deep Silver tarafından belirtilene göre, fotoğraf modunun olacağının açıklanması Metro Exodus ile ilgili yapılacak yeni duyurulardan ilki. Yarın hikaye odaklı yeni bir fragman yayınlanacak ve önümüzdeki günlerde de oyun hakkında daha fazla bilgi öğreneceğiz.
 
Metro Exodus PlayStation 4, Xbox One ve PC için 15 Şubat 2019'da çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler