Metro Exodus Nvidia RTX Gerçek Zamanlı Işın İzleme Teknolojisini Kullanacak

22.03.2018 06:33 Gazali Çetinkaya

 
   4A Games, Metro Exodus'un Nvidia RTX real-time raytracing (gerçek zamanlı ışın izleme) teknolojisini kullanacağını duyurdu.
 
   Nvidia RTX gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisi gerçekçi ve canlı bir aydınlatma, yansımalar ve gölgeler sunuyor. Gerçek zamanlı ışın izleme, günümüzde kullanılan standart rendering tekniklerinin çoğunu, ışığın gerçek hayatta nasıl davrandığını kopyalayan gerçekçi optik hesaplamalarla değiştirerek daha gerçekçi görüntüler yaratıyor. 
 
   Böylelikle bu teknolojiyi kullanan ilk PC oyunu da Metro Exodus olacak. Ayrıca bu teknoliji üzerinde 4A Games'in yanı sira Epic ve Remedy Entertainment da çalışıyor. Remedy Entertainment tarafından yayınlanan teknolojisi demosunu buradan izleyebilirsiniz.

   4A Games önümüzdeki günlerde Game Developers Conference (Oyun Geliştiricileri Konferansı) 2018 esnasında bu teknoloji ile ilgili bir demo göstermeyi planlıyor.

   Metro Exodus 2018 Sonbaharda PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler