Microsoft'un Activision Blizzard'ı Satın Alım Süreci Ekim Ayına Uzadı

19.07.2023 19:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir gündemde olan Microsoft'un Activision Blizzard satın alımı geçtiğimiz gün tamamlanması gerekiyordu. 18 Temmuz'un son gün olmasıyla beraber bu süre Ekim ayına uzadı. Bu ertelemeyle beraber önceden 3 milyar dolar olan feshetme ücreti de 3.5 milyar dolara yükseldi. 
 
Microsoft önümüzdeki süreçte CMA'dan onay almaya çalışacak
 
 
 
Yeni bir açıklamayla beraber Microsoft'un Activision Blizzard satın alım süresi Ekim ayına uzadı. Ancak Microsoft 29 Ağustos'a kadar bu satın alımı tamamlamak istiyor. Bu süre zarfında Microsoft, CMA (Birleşik Krallık / İngiltere rekabet kurumu) tarafından onay almaya çalışacak. Oyun tarihinin en büyük satın alımlarından biri olan bu süreç böylece bir süre daha sürecek.
 
Microsoft ve Activision Blizzard, Birleşik Krallık kurumuyla yapılan müzakerelerde anlaşmalarını uzatma konusunda anlaştı. Bundan sonraki süreçte her iki tarafın da işlemi tamamlamak için 18 Ekim'e kadar süresi bulunuyor.
 
Geldiğimiz noktada konuyla alakalı Activision Blizzard CCO'su ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Lulu Cheng Meservey "ABD'deki son karar ve 40 ülkede verilen onayların tamamı, anlaşmanın oyuncuların geleceği için iyi olduğunu doğruluyor" açıklamasında bulundu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler