Minecraft'ın Xbox 360'taki Şovu Devam Ediyor

Ne diyelim. "Yaşasın yaratıcılık"
28.03.2013 08:56 Alkan Adakaner


    Minecraft'ın bir PC oyunu olduğunu düşünebilirsiniz, aslında haksız da sayılmazsınız ama konsol oyuncuları da bu oyuna çok büyük ilgi gösteriyor. Minecraft: Xbox 360 Edition'ın yeni satış rakamları açıklandı.
 
     Oyunu Xbox 360'a uyarlayan 4J Studios'un Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Minecraft: Xbox 360 Edition bugüne kadar 6 milyondan fazla sattı. Bu rakam oyun dünyasının ünlü yapımlarının bile ulaşması çok zorken, Minecraft'ın başarısı takdire değer.

    Minecraft'ın bugüne kadar 20 milyondan fazla sattığı belirtiliyor. Oyunun PC sürümünün 9 milyon civarında sattığı geriye kalan satış rakamlarının ise mobil sürüme ait olduğu söyleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 3 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 4 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 5 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 6 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler