Modern Warfare 3'ün İlk Gün Hasılatı Açıklandı

11.11.2011 16:16 Samet Konuksal


     Call of Duty serisinin en yeni oyunu Modern Warfare 3, dünya genelinde çıkışını yaptı. Büyük bir merakla beklenen oyunun ilk gün hasılatı da sonunda açıklandı.
 
     Yapılan açıklamaya göre Modern Warfare 3, Black Ops'un rekorundan 900 bin daha fazla satarak 6.5 milyonluk bir ilk gün satışı sergiledi. Böylelikle Modern Warfare 3, Battlefield 3'ün beş günde yaptığından 1 milyon fazlasını sadece bir günde yapmış oldu.
 
     Activision cephesinden gelen bilgilere göre Modern Warfare 3 ile firma, ilk günde tamı tamına 400 milyon dolarlık bir gelir elde etti. Modern Warfare 3'ün bu başarısı üzerinde Activision dağıtım başkanı Eric Hirshberg, "Call of Duty markası artık bir oyundan da öte noktaya geçti. Popüler kültürün bir parçası oldu. Oyundan farklı, adrenalin ihtiyacınızı karşılayan bir eğlence mekaniği oldu." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
     Hirshberg konuşmasının devamında oyunun yapımcıları Infinity Ward ve Sledgehammer'ı tebrik etti. Ayrıca milyonlarca Call of Duty hayranına teşekkürü de unutmadı. Ne diyelim, bir tebrik de bizden.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 80 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler